tRANSPORTTILHENGERE

Brenderup har et stort utvalg av transport tilhengere. Snøskuter, atv, bil, maskiner, motorsykler osv. Slitesterke kvalitetstilhengere som hjelper med dit transport behov

MC TILHENGER

Vår MC transporter egner seg til to sykler. På frontbøylen er tilhengeren utstyrt med sveisede ringer til festing av rep. Rampen er sikret. Tilhengerens nyttelast gjør at den egner seg til de fleste moderne og klassiske sykler. Bildene er kun til illustrative hensikter, og kan vise valgfritt utstyr

Model  Totalvekt (kg) Nyttelast (kg) Kassemål (cm) BremsetTipp Pris  

BILTRANSPORTERE

  1. Høybygd tilhenger med tippbar plattform
  2. Bedre kjøreegenskaper fordi bredden på tilhengeren tilsvarer bilens bredde
  3. Legg til bunnplater i aluminium eller finér for å gjøre tilhengeren enda mer fleksibel
Model Totalvekt (kg) Nyttelast (kg) Kassemål (cm) BremsetTipp Pris  

Vår lavbygde biltransporter er utelukkende fremstilt til transportering av kjøretøy. Smarte detaljer og konstruksjon med lang holdbarhet gjør denne tilhengeren til et førstevalg blant mange. Tilhengeren leveres i ulike lengder og bredder. Hydraulisk tipp, vinsj er standard utstyr. Bildene er kun til illustrative hensikter, og kan vise valgfritt utstyr.

Model Totalvekt (kg) Nyttelast (kg) Kassemål (cm) BremsetTipp Pris  

SNØSCOOTER

Et tilpasset utvalg av tilhengere for de som kjører snøscootere. Fullt sveiset med varmgalvanisert understell, alt for å tåle et tøft bruk. Tilhengerne er utstyrt med innvendige surrefester og alle kan eller har blitt utstyrt med tipp-funksjon. Hvis du velger å komplettere tilhengeren med et lokk, vil det bli en trygg transport og en trygg snøscooter garasje. Tilhengeren på bildet kan ha ekstrautstyr.

Velg mellom mange størrelser Velg mellom bremset eller ubremset hengere Stort tilbehørsprogram

 

Model VarenummerTotalvekt (kg) Nyttelast (kg) Kassemål (cm) BremsetTippPris  

MASKINTRANSPORTERE SOM TÅLER TØFFE TAK

Sliter du med konstruksjonsmaskiner eller annet tungt utstyr? Våre maskintransportere tar en stor belastning av skuldrene dine.
Takket være lavt tyngdepunkt, stabile kjøreegenskaper og gjennomtenkte oppkjøringsvinkler, får du tingene på plass uten problemer.

SERIE 6000

Plattformtilhenger til tung last som er fremstilt til transportering av maskiner, biler og andre tunge objekter. Stor plattform som kan tippes med høy funksjonsdyktighet. Kombinasjonen av ulikt tilbehør gjør tilhengeren svært fleksibel. Bildene er kun til illustrative hensikter, og kan vise valgfritt utstyr.

Model VarenummerTotalvekt (kg) Nyttelast (kg) Kassemål (cm) BremsetTipp Pris  
 

SERIE MT

Integrerte støtteben på rampen, Rampe til tung last, Lav pålessingsvinkel

For entreprenører og håndverkere som behøver en trygg løsning til transportering av deres maskineri og gravemaskiner. Lav pålessingsvinkel på grunn av den lengre og forsterkede rampen. De lange skjermene gjør det enkelt å stige inn og ut av kjøretøyet ditt. Støttebrett og tung last jockeyhjul er standard. Bildene er kun til illustrative hensikter, og kan vise valgfritt utstyr.

Model VarenummerTotalvekt (kg) Nyttelast (kg) Kassemål (cm) BremsetTipp Pris  
 

UNIVERSAL TILHENGER

  1. Hydraulisk tipp er standard. Rampe og tipp gir lav pålessingsvinkel. Innvendige surrefester til sikring av lasten

Solid konstruert tilhengere som kan tippes til profesjonell bruk og transport av byggemateriale, sementblandere, hageredskaper og lignende. Baklem med rampe til på- og avstigning, forsterkede surrefester til sikring og vinsjstativ er standard utstyr. Bildene er kun til illustrative hensikter, og kan vise valgfritt utstyr.

Model  VarenummerTotalvekt (kg) Nyttelast (kg) Kassemål (cm) BremsetTippSammenlign produktPris

303045
2500
1895
399x180x24
Ja
Ja
  kr 65490    
303044
2500
1935
313x180x24
Ja
Ja
  kr69190